Saya Pengedar Sah Shaklee Johor

Assalammualaikum..

Mari kenali Pengedar Sah Shaklee Johor anda. Nama saya Nurulhuda, berasal dari kluang johor dan kini menetap di Pasir Gudang.

Saya mula mengambil suppliment shaklee, semasa sesi penyusuan anak saya  iaitu sekitar tahun 2012 lagi. Oleh kerana,  suppliment shaklee ini memberi kesan positif kepada saya. Saya terus menjadi ahli dan kini pengedar sah shaklee johor.

Niat pertama saya mengambil suppliment shaklee adalah untuk kekal cergas semasa proses penyusuan. Para ibu breastfeeding pasti mengalami situasi yang sama seperti saya iaitu badan menjadi letih dan lesu ketika menjalani sesi penyusuan.

Tapi,  alhamdulillah badan saya bukan sahaja cergas dan tidak mudah letih.

Saya tau,  ibu ibu semua pasti mengalami situasi yang saya alami ketika itu, iaitu merasa keletihan dek melayan karenah anak kecil.

Alhamdulillah,  sepanjang saya mengambil suppliment shaklee ni. Saya kekal cergas dan tiada masalah dalam melalui tempoh penyusuan anak saya sehingga berusia 2tahun.

Dengan pengalaman penyusuan yang saya ada ini, insyaAllah  saya akan membantu semampu mungkin  para para ibu menyusu untuk kekal cergas seperti saya.

Sekiranya anda memerlukan konsultasi ataupun ingin membeli produk shaklee daripada saya. Saya akan memberikan nasihat dan cadangan mengikut budget anda.

InsyaAllah..bagi pelanggan saya, saya akan sentiasa guard anda kerana saya buat shaklee bukan sekadar sahaja. Tapi,  saya betul betul mahu membantu anda dan juga rakyat malaysia kekal sihat dengan vitamin semulajadi ini.

Next entry, insyaAllah saya akan ulas satu persatu suppliment shaklee yang saya ambil untuk kekal cergas sekaligus memperbanyakkan susu ibu.

Salam sayang,

Huda

SID 908082

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge