FAQ Vivix Shaklee Untuk Kesihatan

Assalammualaikum..

Hari ni,  Huda nak berkongsi tentang soalan yang kerap ditanya oleh kebanyakan pelanggan Huda mengenai Vivix Shaklee.

Semoga dengan entry Huda ini,  dapat menjawab sedikit sebanyak tentang Vivix Shaklee yang merupakan produk yang paling mewah di shaklee.

Jom baca tentang Vivix Shaklee:

Q:Apa itu Vivix

A:Vivix  kalau anda nak tahu,  ia merupakan satu penemuan revolusi baru dalam pemakanan polifenol.Vivix mengandungi satu campuran botanikal yang eksklusif,hebat dan pattern tertunda.

Apa yang paling best mengenai vivix ini adalah pattern tertunda, pattern tertunda ini bermaksud formulasi di dalam vivix itu tidak akan boleh ditiru oleh mana mana syarikat produk kesihatan yang lain. So, sangat berkualiti kan Vivix ni.

Ada satu kajian di jalankan kepada vivix shaklee ini,  ia dapat menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.

Q:Siapa yang memerlukan Vivix

A:Orang dewasa yang ingin mendapatkan khasiat polifenol semulajadi yang tinggi. Iaitu khasiat antioksidan yang tinggi dalam Vivix.

Q:Bolehkah menggunakan Vivix dengan suppliment lain

A:Ya, boleh. Nutrien nutrien penting yang ada dalam vitamin bergabung bersama polifenol dalam vivix akan memberi sokongan spektrum penuh bagi mendapatkan gaya yang lebih sihat.

Q:Apa yang menjadikan anggur Muscadine di dalam Vivix berbeza dengan anggur yang lain.

A:Anggur Muscadine adalah salah satu anggur yang paling jarang ditemui dan paling mujarab dengan profil unik polifenol yang merupakan antioksida yang tinggi.

Anggur Muscadine berbeza juga kerana ianya bersaiz besar berbanding buah anggur biasa. Anggaran harga bagi sebiji anggur Muscadine ni pun mencecah Rm100 sibiji.

Q:Apakah Polifenol

A:Polifenol adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan sekumpulan fitonutrien (nutrien berasaskan buah buahan dan sayur sayuran yang berwarna warni) yang mempunyai kaedah antioksidan dan berpotensi memberi kesan dalam perlindungan terhadap penuaan selulular dan sekaligus membantu penambahbaikan terhadap tahap kesihatan manusia.

Q:Apakah Resveratrol

A:Resveratrol adalah polifenol yang telah didapati berpotensi meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan dalam kajian makmal di seluruh dunia.

Q:Berapakah banyak Revestrol dal Vivix

A:Vivix menyediakan 100mg resveratrol bagi setiap hidangan. Exstrak resveratrol ini mempunyai kandungan resveratrol semulajadi sebanyak 98% (berpandukan kajian saintifik terbaru) .

Vivix adalah menjangkaui daripada resveratrol, kerana ia digabungkan dengan polifenol yang terdapat pada anggur Muscadine.

Mengikut kajian gabungan ini, akan menjadi 10x ganda lebih berkuasa darpada resveratrol itu sendiri.

Q:Bilakah waktu sesuai untuk ambil Vivix

A:Minum satu sudu teh selepas makan setiap hari (sarapan pagi/tengahari).Goncang sebelum minum.

Q:Bolehkah diambil lebih 1 sudu teh setiap hari.

A:Tidak perlu, kerana di dalam Vivix ada campuran resveratrol dan phytonutrient yang bersifat antioksidan yang kuat dan akan memberi kesan 10x.

Q:Berapakah jangka hayat Vivix .

A:Hanya 9 bulan, setelah dibuka.

Ini adalah sebahagian soalan yang sering ditanya. Semoga Huda telah menjawab persoalan anda.

Contact Huda untuk Konsultasi percuma www.wasap.my/60127308930

Salam Sayang,
Huda

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge