Shaklee Effect Huda Dan Vitamin C

Assalammualaikum. .

Hari ni, Huda nak share tentang #shakleeeffect Huda setelah menggunakan produk shaklee. Antara produk yang Huda konsisten amalkan adalah sustained release vitamin c.

Kalau ikotkan, setiap pagi hidung Huda akan merenyam gatal gatal. Hidung berair, terutama pada waktu sejuk. Nak buat apa pun susah kan, sebab mukus dok keluar je 😅

Alhamdulillah, setelah mengamalkan vitamin c shaklee ni.. kekerapan untuk mengalami gatal gatal hidung sudah berkurangan. Tak delah, nk menggaru garu atau tonyoh tonyoh hidung lagi sebb gatal.

Yang paling best, bukan sahaja gatal gatal hidung mulai hilang. Tetapi, menjadikan kulit Huda semakin bersih dan awet muda 😀. Formulasi sustained release yang ada pada vitamin c shaklee nilah, yang menjadikan ianya mendapat permintaan ramai.

Kalau nak tahu serba sedikit tentang sustained release vitamin c ini, bolehlah klik link di bawah

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1716755155042826&id=100001250757304

Korang nak cuba vitamin c shaklee juga,cepat cepat wasap huda

www.wasap.my/60177045796

Salam sayang,

Huda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge