Mengapa Saya Adalah Mentor Anda

Assalammualaikum..

Hari ini Huda hendak mengajak mereka yang sedang mencari cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan untuk sertai kami dalam bisnes ini secara bersungguh sungguh.

Kalau nak jadi ahli shaklee untuk makan sendiri pun boleh. Asalkan korang, memilih mentor yang betul.

7 Sebab mengapa memilih Huda sebagai mentor anda

1.Group Support Untuk blog, facebook, ig dan youtube (sedang usahakan)

Huda merupakan founder bagi group OSTeam. Di group, Huda akan membantu anda dari segi marketing, motivasi,basic teknikal blog dan sebagainya.

Di group support, Huda akan sediakan pelbagai poster untuk marketing, testimoni dan copywriting.

Jadi, bagi yang baru dan tak de idea untuk memulakan posting dan sebagainya. Boleh menggunakan tools tools yang Huda sediakan.

2.Sentiasa membantu

Huda menganggap semua ahli di bawah Huda seperti adik beradik dan anak beranak. Ini kerana, Huda benar benar ingin membantu anda berjaya sepertimana Huda berjaya.

Tiada jurang, semua ahli Huda adalah sama. Ilmu yang Huda curahkan pun sepenuh hati dan seikhlasnya.

3.Buat sampai jadi

Huda akan membantu anda tanpa lelah dan berterusan sehingga anda berjaya. Tiada istilah lupakan dowline dalam team Huda ini.

4.Pembelajaran akan dilakukan secara online

Bagi yang jauh, Huda akan membuat kelas secara online.Ada yang tak faham just tanye dan tanye sehingga faham dan terus bertindak

5.Konsep pembelajaran yang tidak begitu menekan tetapi tegas

Konsep mentor dan mentee Huda, Huda tak kisah kalau anda mempunyai pelbagai idea di dalam team. Huda alu alukan, anda bebas bersuara dan memberi pendapat.

6.Kepakaran dalam bisnes tanpa modal

Huda tidak menggalakkan membuat pinjaman untuk membuat bisnes. Dengan team Huda, Huda akan ajar bagaimana teknik supaya dari tiada modal pun.. boleh membuat sale dan bonus dari shaklee .

7.SEO

Teknik ni sangat sukar, insyaAllah Huda akan ajar basic bagaimana untuk score dalam SEO. Ni Huda masih lagi proses belajar, kita akan buat sama sama.. insyaAllah.

Bagi mereka yang berminat untuk joint team Huda, bolehlahla wasap Huda ea. Huda pastikan korang akan seronok sangat bila joint team Huda ni

Sambil sambil tu.. Boleh la menonton video yang Huda baru upload ni..

#kelebihanbisnesshaklee

https://youtu.be/3n_cDS_zxK0

Mahu Joint Huda dalam Shaklee?

www.wasap.my/60177045796

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge