Pengajaran Di bulan Januari

Assalammualaikum..

5 hari lagi.. Januari akan melabuhkan tirainya. Apa yang Huda lalui sepanjang bulan ini dan juga pengajaran yang diperolehi.

Bulan januari banyak yang Huda pelajari.. Dari apa yang Huda tak pernah buat, Huda usaha pecah tembok. Next month pasti lebih baik.

Cuma yang paling penting satu je..next month, Huda nak melengkapkan semua list dalam MC . Ia merangkumi semua aspek marketing, amalan rohani dan amalan minda.

Bulan ni, tak dapat penuhkan MC lagi.. rasa rugi sebab.. sales setakat ni baru RM1K. Kalau penuhkan lagi pasti lebih dari tu n capai target.

Korang tak tahu ea MC tu apa.. best bagi siapa yang follow.

Joint Huda, Huda akan bagitahu rahsia MC tu

www.wasap.my/60177045796

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge