Antara Buku Buku Yang Huda Baca Sekarang

Assalammualaikum..

Hari ini, Huda nak berkongsi buku apa yang Huda baca sekarang.

Tak lain tak bukan adalah buku Produk Knowledge dan juga buku 365 boost your metabolisme.

Buku produk knowledge ni, best tau.. Since Huda jual suppliment, jadi Huda kena baca dan hadam segala isi penting dalam buku ni. Banyak ilmu tentang produk ada dalam buku ni.

Segala ingredient produk dijelaskan dengan detail. Jadi, kalau ada yang nak tahu pasal produk. Huda boleh jelaskan apa yang perlu bagi korang masa korang konsultasi dengan Huda nanti.

Bukan senang tau, sebab ad certain produk yang tak boleh diambil oleh sebarang orang. Memang kena ada ilmu 😊.

Buku 365 boost your metabolisme. Buku ni, Huda belum hadam lagi.. Baru separuh baca. Buku ni, best jugak berkaitan bagaimana kita nak boost kita punya metabolisme.

Buku yang latest, Buku Celoteh Susu Sejat edisi 1 & 2,buku ni berkaitan dengan diet.. Ilmu banyak dalam ni.. Boleh diguna pakai semasa sesi konsultasi nanti.

Buku ni, Huda belum buka lagi.. Nnti Huda post gambar ea 😘

Korang ad yang nak juga ea buku produk knowledge tu.. Boleh je..

Let’s joint our team

Jadi ahli dapat juga buku tu nanti 😘

Klik sini tau www.wasap.my/60177045796

Salam Sayang,

Huda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge