Cara Atasi Lemau Dalam Bisnes

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Assalammualaikum..

Dalam menjalankan bisnes.. Memang akan ada saatnya,kita akan rasa kelemauan 😅.

Apa yang perlu kita lakukan.. Tarik nafas dan relek. Kemudian, kita set balik apa yang kita nak dalam bisnes ni.. Ingat Big why kita, sape yang kita nak bantu.

Ingat balik, kesungguhan upline kita yang penat berusaha membantu kita supaya lebih berjaya. Siang malam tu.. Kurang tido kan nak bantu kita.

Lemau lemau paling sekejap pun beberapa minit je.. Muhasabah diri. And jalan je terus, ingat..banyak tanggunggjawab yang kita nak galas. Bukan di dunia je dan yang paling penting di akhirat jugak.

Remind for myself

Salam sayang,

Huda

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge