Tentang Saya

Assalammualaikum..

Terima kasih kerana mengunjungi blog hudazin.com.

Nama saya Huda Zin.Saya ibu kepada seorang anak lelaki iaitu Muhammad Zainul Muttaqin yang berusia 6 Tahun.

Saya pemegang Sijil Kejuruteraan Mekanikal (Drawing & Drafting) dan kini berkhidmat di sektor swasta. Saya juga menjalankan bisnes Online.

Apa bisnes yang dijalankan

Saya merupakan pengedar sah shaklee dan juga Mentor Bisnes Shaklee Anda.Berpengalaman menggunakan produk shaklee sejak tahun 2012 dan merupakan pemimpin bisnes dalam kumpulan OUR SUCCESSFUL TEAM (OSTeam).Kumpulan OSTeam kelolaan saya adalah di bawah jaringan group iReach,iReach merupakan kumpulan bisnes shaklee yang terbaik dan terbesar dalam Malaysia.

Bermula dengan Set Penyusuan Premium Shaklee lah saya bermula menjadi pengedar shaklee.Kini kumpulan kami, mengorak langkah untuk pergi jauh lagi dalam bisnes Shaklee.

Ingin Menanbah Pendapatan Bersama Team Kami?

Caranya sangat mudah,anda hanya perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM79.50 (termasuk postage Starter Kit) ke rumah anda.Anda boleh menjana pendapatan dalam 2,3,4,5 angka mengikut pada kesungguhan dan usaha anda. Berbaloi kan? dengan plan pemasaran shaklee yang adil anda akan dapat bermacam macam faedah dan juga keistimewaan daripada syarikat.

Anda juga akan diajar pelbagai teknik marketing sepertimana yang Huda dah berkongsi dientry mengapa saya adalah mentor anda.

Bagaiman Sekiranya Anda Tidak Mahu Buat Bisnes?

Kalau anda tak berminat nak bisnes, anda tetap boleh DAFTAR dengan saya dan jadi sebahagian keluarga kami. Bila mendaftar anda akan dapat keistimewaan beli produk Shaklee dengan harga ahli. Juga dapat cashback bila belian anda mencapai syarat minimum yang ditetapkan.

Hubungi Huda dan sertai ABiR sekarang!

Wasap 0177045796

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge