Produk COQ-TROL Plus Untuk Penyakit Jantung

Jam bergantung pada bateri untuk bergerak. Bila habis bateri, jam akan terus berhenti dari berputar.

Dalam tubuh manusia, jantung ibarat bateri. Bila berhentinya jantung maka tamatlah riwayat hidup manusia tersebut.

Ajal maut ditangan ALLAH jua, namun tak salah meletakkan usaha dalam berusaha menjaga kesihatan khususnya penjagaan organ jantung.

Coenzyme Q10 dikatakan nutrien yang membantu meningkatkan fungsi jantung secara optimum dan CoQ10 ini juga dikatakan sangat bagus untuk membantu untuk kekuatan tenaga.

Ianya baru dilancarkan dalam Malaysia namun yang pasti ia pasti mendapat sambutan yang hebat.

Ramai yang tidak menyedari penyakit jantung adalah pembunuh senyap no 1 dunia. Maka jom kita usaha menjaga jantung kita supaya berfungsi secara optimum dan kita hidup cergas dan ceria.

Mahu cuba, hubungi Huda ea

www.wasap.my/60177045796

Salam sayang,

Huda

Travel Pengalaman Terindah

Travel adalah salah satu minat Huda, jika ada rezeki..tempat yang paling Huda nak pergi adalah negara jepun.Suka tengok budaya diorg yang berkimono, geisha,kisah kisah nakuza dan sebagainye tu hihi.

Makanannya seperti sushi, tempura, sashimi, takoyaki, sukiyaki dan sebagainya kebanyakannya sudah ada dikedai kedai makanan Jepun di Malaysia. Tetapi, pengalaman untuk menikmati sendiri di negara matahari terbit itu.. pasti berbeza dan tidak sama.

Dulu, semasa belajar ..travel di Melaka..pernah la jugak belajar bahasa jepun.Tu yang mengidam ngidam nak gi sana tu. Sebab, kita dah ad pengalaman bergaul dengan sensei dari jepun kan. Seingat Huda, nama nya Mr Iga ataupun dikenali sebagai IGA SAN.

“Watashi wa, sensei, anatawa, ohaigozaimasu, konbanwa, konniciwa, iye’, hait, moshi moshi” haha, antara patah perkataan yang Huda ingat.

Bukan apa, kita dah kenali beliau dan juga sudah blaja sikit bahasa mereka. Itu yang terasa teringin sangat nak travel ke sana.. nk practise apa yang kita belajar lancar ke idok haha.. walaupun belajar bahasa jepun separuh jalan haha.

Orang kata, jauh berjalan luas pengalaman kan.Itu betul,sebelum Huda travel lebih jauh lagi. Kita travel tempat tempat yang dekat dulu. Sebab, pengalaman yang kita dapat.. tetap berbeza.lni Huda nak share pengalamaan Huda bertravel,dekat je dik non Melaka je.

Dulu sepanjang di Melaka, masa tu umur muda lagi 19 tahun. Memang agak janggal jugak la,maklumlah belajar tempat orang. Budaya mereka dengan kita, agak berbeza. Jadi, ia menjadikan Huda matang dalam pergaulan. Rasa, kalau dok tempat sendiri je. Memang, tak kan dapat merasalah pengalaman di negeri orang.

Bukan itu sahaja, dari segi makanan pun berbeza dengan kita.Contoh kita masak asam pedas mungkin berbeza sikit dengan orang melaka masak . Kita kena
belajar menerima. Ha, dari situ.. kita pun boleh belajar pula cara diorang masak. Syok kan.

Kepelbagaian budaya di sana,membuat kan Huda ingat sentiasa pengalaman ketika di sana. Banyak ilmu yang Huda dapat tau ketika disana.Dari segi percakapan, dialek dan sebagainya.

Dari segi ukiran ukiran rumah di sana, sangat unik. Rumah rumah kampung mereka penuh dengan ukiran ukiran.Di sana juga, huda banyak belajar tentang Budaya baba nyonya,berbaju kebaya pendek, berkain batik dan berterompah.Masakan diaorg pula berbeza dengan kita . Pergh, sangat memberi pengalaman yang luar biasa la bagi Huda.

Kemana sahaja Huda travel samada di dalam negeri, paling Huda minat adalah mengambil gambar sebagai kenangan dan mencuba makanan tradisi mereka.

Tapi sayang, pada ketika itu.. handphone yang digunakan Nokia 3315 .Tak dapatlah Huda buat kenangan.. Walaupun dah banyak tempat berjalan ketika itu ūüėā

Sebenarnya, apa yang kita dapat bila travel ni..bukan sekadar pengalaman. Tetapi, lebih dari itu.

1.Doa bermusafir

Masa ni la kita leh submit doa banyak banyak. Sebab antara salah satu doa yang dimakbulkan, adalah ketika bermusafir.

2.Belajar untuk menjadi seorang yang rendah hati dan humble

Contoh kita seorang yang agak glamour di Malaysia, bila kita travel kita dah tak dikenali. So, kalau ada masalah kita pasti merendah hati bertanya dengan mereka kan.

3.Pengalaman

Memang sangat mahal. Walaupun kita sering mendengar dari rakan rakan kita pengalaman diorang. Tak sama, jika kita travel sendiri.

Ok lah,

Doakan Huda, semoga dengan asbab berbisnes Shaklee ni.. Huda dapat tavel mengelilingi dunia pula. Sepertimana upline Huda.

Sebab, Huda sangat suka makan..Teringin sangat nak mencuba makanan negara luar dan belajar bahasa negara lain.

Huda ni, memang Terliuq kalau tengok gambar gambar makanan, terutama gambar gambar makanan yang diupload oleh mereka mereka yang gi travel tu haha.

Banyak lagi sebenarnya nak cite pasal travel Huda ni.. tapi, di facebook agak limit.

InsyaAllah sambung di blog Huda ea

*gambar ketika travel tak de, so.. Huda belanja beberapa gambar makanan Thai yang Huda cuba semasa festival food thai itu hari haha.

Free, layan video ni sekali..Nak sangat !!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1109862495777137&id=549616078468451

Salam sayang,

Huda

Inspirasi Huda Shaklee

Bila sebut microsoft,mesti orang ingat tentang Bill Gates.Bila sebut Naelofar teringat Neelofa.

Begitu juga Huda, Huda nak menjadi sumber inspirasi kepada mereka yang pendiam & tak banyak cakap. Sebab Huda pun pendiam dan tak banyak cakap.

Jadi, tiada halangan ataupun kepayahan pun utk berjaya dalam dunia serba-serbi canggih ni. Kerana di zaman internet ni kita tak perlu becok dan peramah pun. Malah, bisnes online lah medan terbaik untuk mereka yg pendiam kerana kita tak perlu berdepan dgn sesiapa pun.

Hanya pilihan atas diri anda sendiri.. ingin berubah ataupun tidak. Selagi kita tak cabar diri, kita tak akan tau potensi diri kita yang sebenar.

Huda mengalu alukan dan ingin membimbing mereka yang merasa rendah diri kerana tidak pandai beramah mesra dgn orang ramai utk berjaya dalam bisnes shaklee.

Kerana dalam bisnes ni kita bukan saja boleh membina potensi diri di sebalik sifat pendiam kita, tapi juga membuktikan diam-diam ubi berisi.

Pendiam dan tak banyak bercakap bukan alasan. Sebaliknye,penuhilah ilmu di dada sebagai sumber kejayaan kita.

Tak perlu cakap banyak, cepat2 contact Huda. WhatsApp saja Huda. sebab Huda pun tak suka bercakap, macam awak juga.

www.wasap.my/60177045796

Salam sayang,

Huda

Huda dan Shaklee

Assalammualaikum..

Salam tahun baru,

Since 2012..Huda joint shaklee, dan beberapa tahun lps break sekejap dan sekarang Huda still lagi bertahan dengan Shaklee.

Faktor utama, Huda masih lagi memilih shaklee adalah kerana companynye yang sudah lama bertapak. Produknya pula, diperbuat daripada bahan semulajadi tanpa campuran bahan kimia.Jadi, Huda tak perlu ragu ragu kerana shaklee ada juga landsmark studynye dan juga kilangnya sendiri.

Selain itu, Huda ingin membantu semua rakan rakan dan juga khususnya kepada rakyat malaysia supaya bebas dari masalah kesihatan.Sebab, zaman sekarang ni kan banyak radikal bebas.So, kita perlu protect dengan antioksidan yang tinggi.Dishaklee, ada produk tersebut. Wang bukan faktor utama, ikhlas untuk membantu adalah sebab utama.

Yang paling best,shaklee bukan sahaja memberi imbuhan atau bonus kepada pengedarnya. .. Tetapi ia lebih kepada mendidik para2 SID supaya berfikiran positif, berilmu dan juga bekerja keras.

Tahun ni, Huda target hendak membantu ramai orang, supaya memahami apa falsafah shaklee yang sebenarnya.Bukan sekadar berjualan, tapi Huda mahu semua orang menggunakan produk shaklee tanpa ragu ragu.

Salam 1 Januari 2018

Salam Sayang,

Huda

Esp Shaklee Untuk Sumber Protien Terbaik

KENAPA MESTI TAKSUB AMBIL ESP SHAKLEE UTK SUMBER PROTEIN?

—–

Taksub Shaklee? Semestinya taksub. Kenapa…?

Korang pernah tak pegi jalan2 supermarket… jumpa minuman soya ke apa2 produk makanan dia tulis ORGANIK. mesti la pernah kan…Ia sangat berbeza debgan esp shaklee.

korang tau tak sebenarnya APA di sebalik label ORGANIK? di sebalik label Organik itu cuma mungkin sejenis bahan je yang organik… sebab requirement utk buat label tak memerlukan semua bahan dalam tu organik utk pakai label organik…

Kesimpulannya, walaupun cuma ada 1% je bahan organik dalam sesutu produk tu, boleh je diorang nak letak label Organik…

Tapi Shaklee ni, bukan sekadar ORGANIK tapi BEYOND ORGANIK. Maknanya daripada benih… sampai ke proses, sampailah masuk ke dalam canister, semuanya dijamin organik.

Biji Soya ESP pula dikawal di bawah Identity Preservation Program (IPP).. maknanya ada pihak ketiga yang check & audit utk pastikan betul2 kacang soya utk buat ESP ni tidak guna benih GMO, dan setiap proses iaitu dituai, dikilangkan, diedarkan.. akan disahkan oleh IPP nih.

IPP ni independent body tau, bukan Shaklee punya. jadi takdelah kes tipu2 ke coz orang lain yg buat kerja. Tak de syok2 sendiri…

& satu benda yang kita kena tgk bila nak consume produk protin ni ialah dia punya PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) tertinggi iaitu 1.0. PDCAAS ni adalah cara utk menilai kualiti protin & kemampuan utk dicerna oleh tubuh manusia. The best skor la ESP ni of course kan.

ESP ni kan sebenarnya sedap minum macam tu je, takyah campur2. Dulu bau dia lain.. busuk sikit.. kena campur baru boleh minum. tp tau kan Shaklee ni sentiasa perbaharui produk2 dia.. skg ni ESP wangi & minum gitu je mmg sedap!

Macam mana? Lepasni korang mesti taksub juga kan dengan Esp Shaklee ni. Ia bukan sahaja sumber protien yang terbaik,  tetapi kandungan sumber protein ini juga dikawal rapi. Jadi,  jangan risau ea kalau korang nak mencuba esp shaklee ni.

Ikhlas memberi.

Salam sayang,

Huda

Kebaikan Produk Shaklee Selamat

Assalammualaikum..

Hari ni, Huda nak berkongsi tentang kebaikan produk shaklee. Mengapa,  Huda beriya iya sangat nak membantu anda dengan produk shaklee ni.Kerana banyak kebaikan produk shaklee yang memberi kesan positif kepada pengguna. Jom baca point di bawah:

1.Shaklee menyaring lebih 350 bahan cemar,  racun serangga dan bendasing untuk setiap bahan botaninya.

Selain itu,  shaklee turut menyaring untuk bahan cemar lain termasuk logam berat,  sisa pelarut,  kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob.

2.Shaklee telah menjalankan lebih daripada 250 ujian racun serangga.Dilakukan melebihi syarat united state pharmacopeia (USP).

3.Shaklee telah melakukan lebihb 100,000 ujian kualiti setiap tahun.

Bagi memastikan produk Shaklee selamat digunakan oleh kita semua.

Produk yang selamat datangnya daripada bahan bahan yang berkualiti,  dan itulah yang shaklee gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di shaklee,  dan pihak shaklee menegaskan bahawa standart shaklee tiada tandingan

4.Tiada tambahan pengawet,pemanis atau perasa tiruan.

Bahan bahan untuk produk shaklee dipilih secara teliti untuk memenuhi standart prestasi dan penyaringan yang tinggi. Malah,  standart ketulenan shaklee adalah antara yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat untuk memberi jaminan bahawa semua produk shaklee adalah selamat.

5.Bebas gluten.

Produk Shaklee bebas gluten, ia adalah berita baik bagi para pengguna produk shaklee yang mengalami alahan gluten dan sensitif-gluten. Dengan produk bebas gluten, shaklee mahu kita memiliki usus dan sistem penghadaman yang lebih sihat.

6.Bukan GMO

Produk Shaklee adalah bebas gmo dan disahkan melalui Program Pengekalan Identiti (Identity Preserved Program (IPP)), pendekatan paling dipercayai untuk memastikan produk kami kekal Bukan GMO dari peringkat biji benih hingga ke proses pengilangan.

7.Terbiodegradasi

Berpegang kepada prinsip selamat,  handal dan mesra alam, produk Get Clean Home Care kami adalah terbiodegradasi yang tidak mengandungi fosfat,  nitrat atau borat. Shaklee menjadikannya satu tanggungjawab dan amanah untuk menjadikan planet kita ni lebih sihat sepanjang masa.

8.Shaklee tidak melakukan ujian keatas haiwan.

Apabila anda fikirkan “Shaklee”,fikirkan “Tulen”

“Kami percayakan kualiti, ¬†kualiti adalah keutamaan” Dr.Forrest C. Shaklee.

Perlukan suppliment Shaklee untuk kesihatan anda klik sini untuk berhubung terus dengan saya.

Salam sayang,

Huda

 

 

Sakit Perut Ketika Awal Hamil

Assalammualaikum..

Mengikut pengalaman Huda,  yang pernah melalui ectopic pregnancy.  Salah satu simptom ectopik adalah sakit perut ketika awal hamil. Tetapi,  sayangnya ketika itu huda tidak mengetahui yang huda ni sedang hamil.

Para ibu, yang sudah mengetahui anda hamil. Perlulah segera ke hospital sekiranya ada mengalami simptom sakit perut ketika awal hamil. Kerana,  jika lewat ia akan mendatangkan bahaya kepada para ibu.

Antara simptom sakit perut ketika awal hamil,  yang boleh diklafikasikan sebagai ectopic pregnancy adalah seperti

1.Bisa dibahagian perut ataupun diari ari

Biasanya sakit perut ni,  bukan macam sakit perut biasa. Ianya sakit seperti keguguran dan juga senggugut.

2.Rasa krem sangat sehinggakan susah nak bergerak.

3.Pendarahan yang berlarutan.

4.Rasa sakit perut seakan nak pengsan.

Simptom ini semua,  telah dialami oleh Huda sendiri.

Ok,  sekarang

Macam mana nak detect?

Cepat cepat gi hospital, dan lakukan

1. Ultrasound

Early ultrasound scan sangat penting untuk pastikan kandungan adalah di dalam rahim. Walaupun nampak kantung, nampak janin dalam ultrasound scan, sekiranya kantung itu tidak jelas kelihatan terletak didalam rahim, ectopic pregnancy masih mungkin berlaku.

Ultrasound boleh dilakukan melalui dua cara iaitu transvaginal ultrasound dan transabdominal ultrasound. Kedua2 cara ini mempunyai kelebihan dan kekurangan masing2, doktor akan menerangkan bila ia sesuai untuk digunakan.

2. Blood test.

Serum Beta HcG sahaja tidak boleh digunakan untuk membuat diagnosis ectopic pregnancy sebaliknya membantu doktor untuk membuat diagnosis beserta dengan ujian ultrasound. Jadi ultrasound tetap perlu dilakukan.

Jadi, apa cara sekiranya kita didapati ectopic pregnancy ataupun kandungan luar rahim. Huda tau,  sedih memang la sedih. Terutama bagi mereka yang sudah lama menginginkan anak.

1.Redha

Anggaplah kita belum ada rezeki lagi dan serah sepenuhnye kepada Allah swt. InsyaAllah,  bila kita redha,  kita akan dapat yang lebih baik.

2.Joint group ectopic difacebook

Bila kita joint group yang mengalami nasib yang sama seperti kita.Kita akan mula termotivasi dan semangat kembali. Sebab,  ectopic pregnancy ini ada pelbagai jenis. Mungkin nasib kita tak buruk berbanding yang lain.

3.Google, tambah ilmu mengenai ectopic pregnancy

Macam Huda,  jika huda tidak mengalami ectopic pregnancy.Mungkin Huda tak amik tahu tentang kes ini. Sebab, kita tak mengalaminya kan. Ini juga jadikan kita berilmu dan lain kali,  kita lebih berhati hati.

Moga kita semua tabah ia menghadapi setiap dugaannya. Hubungi Huda untuk konsultasi dan hubungi Huda untuk vitamin ectopic pregnancy 017-7045796

Salam sayang,

Huda

 

 

 

Review Eco Tropics Pow-Some Day At The Park

Assalammualaikum..

9/12 haritu, huda berkesempatan ke Eco Tropics Kota Masai. Dekat je ngan rumah Huda, jalan kaki pun boleh haha. Kawasan ini, adalah kawasan perumahan yang dalam proses pembinaan. Kalau nak tengok rumah contoh pun boleh datang ke sini.

Sebelum ini,Huda ada juga ke Eco Tropics untuk menyertai event yang pihak eco buat. Mengikut tema juga,  tapi Huda dah lupa dah tema apa hihi. Kalau tak de event, rasa memang Huda tak masuk ke sini haha.

Rumah di situ memang cantik, kenalah dengan harganya mencecah rm400k++ . Huda, pergi sana.. sambil sambil tu amikla aura ūüėÄ. InsyaAllah, mana tau melekat.

Apa yang Huda nak berkongsi. Dalam bulan bulan tertentu ataupun musim perayaan. Pihak eco tropics biasanya,  akan buat satu event mengikut tema ..contoh yang baru baru ni, Huda gi tema cat + krismas.

Dengan harga rumah yang mungkin bagi orang orang biasa tidak mampu beli. Nak masuk sini pun mungkin pikir beribu kali kan haha. Dengan alternatif pihak terbabit membuat event dan di buka kepada public, seperti ini sekaligus akan menarik orang biasa biasa untuk pergi ke Eco Tropics ni.

Masa Huda pergi ke sana, memang ramai yang datang. Pelbagai kaum dan pelbagai lapisan masyarakat. Ramai juga bergambar di hadapan rumah bernilai rm400k++ tu amik aura. Bila lagi kan nak bergambar kalau bukan masa event macam ni.

Jadi, mereka mereka yang datang ni. Mengambil kesempatan bertanya tentang harga rumah dan berbincang dengan pegawai bertugas tak kira pangkat. Mana tahukn rezeki, kita yang biasa biasa ni pun boleh beli rumah ni. Layanan yang diberikan pun sama sahaja tak kira pangkat dan sebagainya.

Nah,bijak kan cara marketing mereka. Pihak develop pandai mengambil peluang. Walaupun kos untuk membina ataupun merangka event itu memerlukan modal yang banyak,  tetapi mereka buat sahaja.

Bukan apa,  setiap tema tu kan berubah ubah dia punya dekorasi, mesti modal pun lebih kan. Yang dekorasi yang lama dibuang dan buat pula yang baru.

Dengan adanya event seperti ini juga, Huda lihat mereka dengan senang sahaja mendapat database customer dengan percuma.  Ini kerana,  sebelum masuk ke Eco Tropics kami perlu mengisi form yang memerlukan kami mengisi maklumat kami.

Itu belum lagi,  yang mengisi detail secara online. Macam Huda, Huda guna barcode sahaja sebab Huda dah daftar dulu secara online.

Barcode ticketnye seperti di bawah:

eco tropics

Bagi sesiapa yang berkesempatan ke pasir gudang, johor. Bolehlah ke eco tropics ni, memang best. Jom layan gambar gambar Huda dan family ketika di sana.

Suami bersama zirafah hihi,  zirafah ni diperbuat daripada cebisan kotak tau.

eco tropics

eco tropics

eco tropics

eco tropics

eco tropics

eco tropics

Gambar kuda di atas ni pun, dibuat daripada cebisan kotak. Smart kan ūüėÄ

Bagi pencinta kucing,  Huda pasti korang mesti geram sangat kan tengok patung patung kucing yang comel comel ni haha.

Ok,  setakat ini dulu review Huda. InsyaAllah lain kali eco tropics buat lagi,  pasti Huda datang dan buat review lagi.

Salam sayang,

Huda

Shaklee Ilham Dari Pesakit TB, KANSER

PENGASAS Shaklee, Dr Forrest Clell Shaklee dilahirkan pada November 1894 di Carlisle, Iowa dan disahkan mengidap tuberculosis (TB) sehingga doktor meramalkan beliau hanya boleh hidup sehingga berusia 8 tahun.

Berkat kesungguhan ibunya, beliau membesar dengan sihat walaupun tidak secergas remaja lain seusianya.

Berikutan masalah kesihatannya, Forrest banyak meluangkan masa membaca dan menulis sehingga mendorong minatnya terhadap science of chiropracticcare.

Beliau kemudian mendaftar ke Palmer School of Chiropractic, sekali gus menjadi kejayaan pertamanya dalam mencipta suplemen pertama di dunia dalam bentuk makanan yang dikenali sebagai Vitalized Mineral pada 1915.

Pada 1917, Forrest berpindah ke Fort Dodge, Iowa dan membuka sebuah pusat rawatan alternatif yang mempunyai 15 katil pesakit dan 32 bilik rawatan, yang mana kesemua pesakit diberikan diet yang kaya dengan vitamin sebagai salah satu usaha penyembuhan. Pusat rawatan itu mendapat sambutan dan semakin maju.

Dalam mengecapi kejayaan, beliau menerima kejutan apabila disahkan menghidap kanser dan terpaksa menjual pusat rawatannya.

Namun, beliau percaya boleh bergantung dengan kuasa penyembuhan secara semula jadi dengan hanya makan buah dan sayur segar serta mengambil suplemen dalam kuantiti yang tinggi.

Pada mulanya, kanser tidak menunjukkan tanda-tanda positif sehingga pada penghujung 1922, kansernya semakin sembuh.

Malah, kesihatan dan tenaga beliau juga semakin pulih. Hasil kejayaan itu, beliau semakin yakin bahawa sel-sel sihat dalam badan berjaya mengalahkan sel kanser.

Pada 1924, Forrest sekali lagi membuka pusat rawatan menggunakan formulasi makanan tambahan, tetapi terbakar pada 1929.

Forrest menubuhkan syarikatnya pada penghujung 1955 pada usia 62 tahun dengan menjual produk suplemen.

Enam bulan kemudian, pada 1 April 1956, Shaklee Corporation ditubuhkan dengan menggunakan konsep jualan langsung yang telah menjadi satu fenomena sehingga hari ini.

Forrest mengasaskan Shaklee dengan kesedaran bahawa sains dan alam semula jadi mampu digabungkan untuk menjadi penawar terbaik untuk kesihatan manusia.

Kredit sinar harian

 

Set Penyusuan Ibu Shaklee Terbaik

Assalammualaikum..

Entry yang lepas huda ada beritahu,  yang huda akan buat satu entry mengenai set penyusuan ibu shaklee yang huda amalkan sepanjang sesi penyusuan.

Set ini sangat membantu Huda ketika menyusu. Masalah keletihan,  kurang bertenaga memang berkurangan ketika huda mengambil set penyusuan ibu shaklee ini. 

Ok nak tau apa dia,  inilah set penyusuan ibu shaklee . Set lengkap, ianya mengandungi ESP,OSTEMATRIX,ALFALFA COMPLEX, VITALEA,SUSTAINED RELEASE VITAMIN C dan B-COMPLEX

Antara kelebihan,produk produk yang terkandung dalam set  penyusuan ibu shaklee yang huda amalkan adalah seperti berikut:

 

ESP

Berperanan sebagai keperluan protein bagi ibu ketika hamil. Esp memainkan peranan sebagai sumber tenaga kepada para ibu hamil.Maklumlah, ketika ini kan ibu sangat sibuk melayan karenah anak yang masih kecil. Ini membantu juga,  para ibu yang sering lewat makan.

OSTEMATRIX

Kalsium yang sangat bagus diambil, bukan sahaja kepada para ibu menyusu. Tetapi,  bagus juga kepada semua wanita. Apa yang bestnye,  jika kita ambil ostematrix ketika menyusukan bayi.

-Baby kita akan mudah lawas
-Ibu menyusu juga mudah lawas
-Elakkan terkena gastrik sebab kebanyakan ibu menyusu ketika itu,  akan lewat makan
-Elakkan para ibu krem atau lenguh lenguh badan (zat sudah diambil oleh sianak ketika menyusu)
-Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada anak
-Bantu perbanyakkan susu ibu
-Elak risiko osteoporosis
-Elakkan PMS

ALFALFA COMPLEX

-Membuang toksin dalam badan
-Membuang angin dalam badan
-Milk Booster
-Meneutralkan asid dalam badan
-Mengawal kolestrol dalam darah
-Mengatasi masalah kulit elergy
-Menyingkirkan lemak dan kolestrol
-Melegakan sembelit
-Merawat keputihan wanita
-Melegakan sakit sendi

VITALEA IRON FORMULA

-Lengkap dengan Multivitamin dan Mutimineral
-Mengandungi lebih tenaga, nutrien dan perlindungan

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

-Untuk perkembangan dan membaik pulih tisu tubuh
-Perkembangan sistem imun
-Baik pulih luka
-Sintesis koligen
-Baby kita tidak akan mengalami kekurangan vitamin c
-Vitamin c terbaik kerana formula sustained release akan membekalkan secara berperingkat dalam tempoh 5 jam setelah diambil
-Vitamin c merupakan vitamin larut air,  so ia mudah disalurkan melalui susu ibu

B COMPLEX

Paling patut diambil oleh ibu menyusu. Ini kerana,  ketika sesi penyusuan kita akan sering merasa letih dan ini juga akan menggangu emosi kita.

Bagusnye B complex shaklee ini,  ia akan menstabilkan emosi kita dan sekali memberikan kita ketenangan. Jadi,  ketika menyusukan anak. Kita tak akan emosi emosi lagi. Untuk konsultadi boleh hubungi huda di www.wasap.my/60177045796

Salam sayang

Huda